Poroke – Zgornja Savinjska Dolina
Zgornja Savinjska Dolina

Poroke

Izjemna naravna idila s prirojeno romantično noto je pika na i za vaš nepozabni življenjski dogodek. Recite “da” v objemu gora in gozdov, na cvetočem travniku, ob brezmejno lepi zeleni reki, slapu, na žičnici, v elegantni vili ali pravljičnem gradu.

To je vaš dan in ne prepustite ga naključju. Naredite ta korak ljubezni v sodelovanju z  izkušenimi vrhunskimi gostitelji porok in poskrbite, da ga ne boste nikoli pozabili. Izbirate lahko med uradnimi in drugimi pogostimi lokacijami za sklenitev zakonske zveze.

Poroke v naravi

Ste ljubitelji narave in gora? Narava vas bo v Savinjski prevzela s številnimi možnimi spektakularnimi lokacijami za poroke:

Poroke na gradovih

Prav je, da se na tako poseben dan kot je poročni dan počutite, kot bi se počutila kralj in kraljična. Izberite katero izmed elitnih lokacij, na katerih potekajo poroke:

Poroka pod zemeljskim površjem

Svojo zaobljubo lahko izrečete tudi 160 metrov pod zemljo, v Muzeju premogovništva Slovenije. V zgodovinskem okolju vas čaka poseben prostor, ki je namenjen tudi poročnim obredom in sprejme do 50 ljudi.

UE MOZIRJE
UE VELENJE

Solčava
6°
few clouds
humidity: 93%
H 6 • L 6
16°
Fri
13°
Sat
19°
Sun
20°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
Mozirje
9°
clear sky
humidity: 74%
wind: 1m/s SSE
H 9 • L 8
16°
Fri
15°
Sat
22°
Sun
21°
Mon
Weather from OpenWeatherMap
Velenje
9°
clear sky
humidity: 74%
wind: 1m/s SSE
H 8 • L 8
15°
Fri
14°
Sat
21°
Sun
21°
Mon
Weather from OpenWeatherMap