Zgornja Savinjska Dolina

Poroke

Izjemna naravna idila s prirojeno romantično noto je pika na i za vaš nepozabni življenjski dogodek. Recite “da” v objemu gora in gozdov, na cvetočem travniku, ob brezmejno lepi zeleni reki, slapu, na žičnici, v elegantni vili ali pravljičnem gradu.

To je vaš dan in ne prepustite ga naključju. Naredite ta korak ljubezni v sodelovanju z  izkušenimi vrhunskimi gostitelji porok in poskrbite, da ga ne boste nikoli pozabili. Izbirate lahko med uradnimi in drugimi pogostimi lokacijami za sklenitev zakonske zveze.

Poroke v naravi

Ste ljubitelji narave in gora? Narava vas bo v Savinjski in Šaleški dolini prevzela s številnimi možnimi spektakularnimi lokacijami za poroke:

Poroke na gradovih

Prav je, da se na tako poseben dan kot je poročni dan počutite, kot bi se počutila kralj in kraljična. Izberite katero izmed elitnih lokacij, na katerih potekajo poroke:

Poroka pod zemeljskim površjem

Svojo zaobljubo lahko izrečete tudi 160 metrov pod zemljo, v Muzeju premogovništva Slovenije. V zgodovinskem okolju vas čaka poseben prostor, ki je namenjen tudi poročnim obredom in sprejme do 50 ljudi.

UE MOZIRJE
UE VELENJE

Solcava
17°
broken clouds
humidity: 82%
wind: 4m/s WSW
H 13 • L 10
22°
Sun
17°
Mon
16°
Tue
12°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
Mozirje
18°
broken clouds
humidity: 82%
wind: 4m/s WSW
H 14 • L 10
22°
Sun
17°
Mon
16°
Tue
12°
Wed
Weather from OpenWeatherMap
Velenje
18°
clear sky
humidity: 60%
wind: 1m/s S
H 14 • L 11
23°
Sun
20°
Mon
18°
Tue
13°
Wed
Weather from OpenWeatherMap