Energije pristne narave – Logarska za vas

Ob skoraj tisočletnem sobivanju z naravo je domačinom krajinskega parka Logarska dolina uspelo ohraniti naravno okolje in kulturno identiteto, na katero so posebej ponosni. Izkusite doživetje Logarska za vas, posvetite se sebi, okrepite zdravje in dobro počutje z energijami nepopisno lepe narave.

Wellness sprostitev in udobno bivanje v navdihujočem alpskem okolju

Prepustite se wellness doživetjem narave, preverjenim načinom sproščanja, povezovanaju z naravo in krepitvi telesa. V programih lahko izbirate med vodenimi in samostojnimi aktivnostmi. Naj vas poboža zlato sonce, osveži čisti gorski zrak, navduši melodija alpskih voda. Prisluhnite glasbi rastlin in odprite vaše čute v prostranih alpskih gozdovih. Uživajte v savnah, meditaciji, jogi, bosi hoji, seneni kopeli ali masažah z olji iz lokalnih zelišč.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.
I Accept

Sprehodite se po senzoričnih poteh, poiščite stik z drevesi, zelišči in drugimi rastlinami na osnovi dendroterapije in gozdnega kopanja. Umirite telo in duha, prebudite ustvarjalno energijo in ustvarjajte z volno ter drugimi naravnimi materiali. Razvedrite brbončice z okusi zdrave lokalne hrane, ki je prilagojena željam posameznika. In večerno dogajanje? Kulturni etno-večer z lokalnimi zgodbami in glasbo vas bo navdušil. 

Posebne energijske točke v Logarski dolini 

V Logarski dolini so strokovnjaki prepoznali posebne energetske točke, ki pomagajo pri čiščenju in povezovanju z naravo in s seboj. V okviru celostnega programa so aktivnosti povezane tudi s petimi antropozofskimi principi: dihanje, dieta, umetnost, nega in pogovor. Periodični pogovori s strokovnjakom temeljijo na relacijskem modelu in sočutenju. Program zaokrožijo ayurvedski tretma, pristop k celostnemu sprejemanju sebe in okolice ter aktivnosti, ki spodbujajo povezavo s petimi elementi: z zrakom, ognjem, vodo, zemljo in etrom. 

V modernem žargonu govorimo o antistres, detox, mindfulness/selfness, healthy aging in outdoor programih. Programi so krajši (enodnevni) in daljši (od tri- do 10-dnevni).

Operacijo razvoja produkta sofinancira Evropska unija s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: Naložba v vašo prihodnost. Operacija se izvaja v okviru izvajanja Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020, v okviru prednostne naložbe 3.2 Razvoj turizma. Projekt se sofinancira v vrednosti 69 % upravičenih stroškov v okviru proračunskih postavk PP 160071 – PN3.2 – Razvoj turizma-14-20-V-EU in PP 160072 – PN3.2 – Razvoj turizma-14-20-V-SLO.

Sorodne vsebine