Gorska poroka na Golteh

Zaobljubita si ljubezen na Golteh, na čudoviti predalpski planoti. V osrčju narave, od koder vama ponujamo čudovite razglede na Alpe in Savinjsko dolino, si pričarajta dan, ki vama bo za vedno ostal v lepem spominu. Civilni obred lahko poteka ob jezeru s pogledom na Alpe, lahko se poročita tudi v nihalki ali za kraj poroke izbereta Alpski vrt.

OPIS IN VRSTA OBREDA:

Civilni obred ob jezeru poteka na najlepši razgledni točki ob jezeru, s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe. Svatje in mladoporočenca se v neposredno bližino obreda pripeljejo s panoramsko sedežnico. Po kratkem sprehodu do poročnega paviljona mladoporočenca pozdravi matičar, ki opravi civilni poročni obred.

Civilni obred v nihalki je primeren je za manjše poroke do 30 oseb. Obred poteka med vožnjo z najdaljšo nihalko v Sloveniji. Na najvišji točki, to je 96 m nad zemljo, se nihalka ustavi in mladoporočenca si izmenjata poročna prstana. Ob prihodu na zgornjo postajo nihalke svatje pripravijo ”špalir”.

OPIS POROČNEGA SLAVJA:

Najem prostora pri koči Trije ploti zadostuje za 100 oseb in vključuje tudi prevoz s sedežnico, prevoz z terenskim vozilom, najem poročnega paviljona, rdeče preproge, mizo za matičarja ter stole za ženina, nevesto in priči, klopi za svate in ozvočenje z mikrofonom.

Izvedba obreda v nihalki je primerna za do 30 oseb in vključuje povratni prevoz z nihalko za vse udeležence, osnovno postavitev in ureditev prostora (miza, 4 stoli, 2 stoječi mizi, osnovni cvetlični aranžma, rdeča talna podloga v nihalki) ter penino v nihalki.

MOŽNOST NOČITVE:  DA  (v hotelu Golte je na voljo 54 sob s skupno 114 ležišči in nekaj dodatnimi ležišči za otroke. 59 ležišč je na voljo tudi v Mozirski koči in 12 ležišč v koči Trije ploti).

PONUDBA: Nudimo pogostitev ob civilnem obredu, v restavraciji hotela Golte organiziramo poročno slavje z izbranim poročnim menijem in poročno torto. Ureditev prostora lahko prepustita nam ali pa ga uredita v lastni izvedbi. Pomagamo tudi pri izbiri glasbenikov in fotografa. Mladoporočencema v zahvalo za zaupanje podarimo poročno nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi. Parkirišča za svate so na voljo na spodnji postaji nihalke ali pri hotelu. Na vajino željo lahko organiziramo tudi otroško animacijo ali varstvo na poroki.

KONTAKT:

Golte d.o.o.
Radegunda 19c
3330 Mozirje

t: +386 (0)3 839 61 28 
e: marketing@golte.si

 

Sorodne vsebine

  • Wellness

    Čas je, da poskrbite zase in pobegnete od ponorelega sveta! […]

  • Herbal Glamping Ljubno

    Luksuzno glamurozno kampiranje – vrhunsko udobje v okrilju narave. Privoščite […]

  • Hiša Raduha

    Lokalno, pristno, individualno, sodobno ter povezano z naravo. Hiška na […]