Hotel Paka ****

Osrednji mestni in poslovno konferenčni hotel na odlični lokaciji v središču mesta, kategoriziran s štirimi zvezdicami.

KONTAKT

Hotel Paka ****
Rudarska cesta 1,
3320 Velenje
T: 00386 (0) 3 898 0700
E: info@hotelpaka.com

OPIS NASTANITVE

53 moderno in na novo opremljenih sob, lastna garažna hiša, zelo lepa restavracija, inovativna hotelska kuhinja in daleč naokoli po vrhunskih slaščicah poznana slaščičarna, je le nekaj odlik hotela, zaradi katerih se gostje pri njih počutijo izvrstno.

PONUDBA

 • RESTAVRACIJA: moderno opremljena restavracija z izvrstno kulinarično in a la carte ponudbo ter ponudbo dnevnih in nedeljskih kosil ter dolgoletne izkušnje z izvajanjem cateringa. Poleg je daleč naokoli priznana slaščičarna in kavarna, ki se ponaša s pestro ponudbo slaščic in piškotov, izdelanih po hišnih recepturah ter odlično postrežbo v kavarni z lepim steklenim delom in prijetno letno pokrito teraso.
 • KONFERENČNE MOŽNOSTI: 6 konferenčnih prostorov je opremljenih s sodobno avdio-video tehniko za izvajanje izobraževanj in poslovnih srečanj. Razporeditev prostorov omogoča delo po skupinah, majhna in velika dvorana pa uspešno podajanje izobraževalnih vsebin  tudi za večje skupine od šestdeset do dvesto petdeset oseb. Kongresni center odlikuje prostorska prilagodljivost dvoran ter moderno urejeni skupni prostori, namenjeni za druženje, pogostitve ali sprejeme s kulinarično ponudbo.
 • DODATNA PONUDBA: savne, kozmetični salon, kino …

Sorodne vsebine

 • Pust šoštanjski

  10. FEBRUAR 2024 ob 15.00, ŠOŠTANJ – največji karnevalski dogodek […]

 • Pust, pust krivih ust

  13. FEBRUAT 2024, VELENJE – pustna povorka in veliko otroško […]

 • Hiška Osojnik

  Hiška kjer se čas ustavi in stres izpuhti.