Orodja dostopnosti

Zgornja Savinjska Dolina

Hotel Paka ****

Osrednji mestni in poslovno konferenčni hotel na odlični lokaciji v središču mesta, kategoriziran s štirimi zvezdicami.

KONTAKT

Hotel Paka ****
Rudarska cesta 1,
3320 Velenje
T: 00386 (0) 3 898 0700
E: info@hotelpaka.com

Obišči spletne strani➜ OPIS NASTANITVE

53 moderno in na novo opremljenih sob, lastna garažna hiša, zelo lepa restavracija, inovativna hotelska kuhinja in daleč naokoli po vrhunskih slaščicah poznana slaščičarna, je le nekaj odlik hotela, zaradi katerih se gostje pri njih počutijo izvrstno.

PONUDBA

  • RESTAVRACIJA: moderno opremljena restavracija z izvrstno kulinarično in a la carte ponudbo ter ponudbo dnevnih in nedeljskih kosil ter dolgoletne izkušnje z izvajanjem cateringa. Poleg je daleč naokoli priznana slaščičarna in kavarna, ki se ponaša s pestro ponudbo slaščic in piškotov, izdelanih po hišnih recepturah ter odlično postrežbo v kavarni z lepim steklenim delom in prijetno letno pokrito teraso.
  • KONFERENČNE MOŽNOSTI: 6 konferenčnih prostorov je opremljenih s sodobno avdio-video tehniko za izvajanje izobraževanj in poslovnih srečanj. Razporeditev prostorov omogoča delo po skupinah, majhna in velika dvorana pa uspešno podajanje izobraževalnih vsebin  tudi za večje skupine od šestdeset do dvesto petdeset oseb. Kongresni center odlikuje prostorska prilagodljivost dvoran ter moderno urejeni skupni prostori, namenjeni za druženje, pogostitve ali sprejeme s kulinarično ponudbo.
  • DODATNA PONUDBA: savne, kozmetični salon, kino …