Zgornja Savinjska Dolina

Hotel Planinka ****

Vrhunska kulinarika in udobna hotelska namestitev na pragu Kamniško-Savinjskih Alp.

KONTAKT

HOTEL PLANINKA****
Plac 7, 333 Ljubno ob Savinji
t: 00386 (0)5834255
m: 00386 (0)31327597
e-pošta:info@planinka.net

Obišči spletne strani➜ OPIS NASTANITVE

Prostorne in prijetne sobe so opremljene s pohištvom iz svetlega masivnega lesa, mehke talne obloge in toplo razsvetljavo. Tako je čas, ki ga gostje preživijo v sobi, resnično sproščujoč. Iz sob se odpira čudoviti pogled na gore, ki obkrožajo Ljubno, v notranjosti pa k prijetnemu počutju prispeva vrhunska restavracija s kulinaričnim razvajanjem.

PONUDBA

  • SOBE:  12 sob, 1 apartma, 1 junior suite. Sobe glede na potrebe gostov – eno / dvo/ troposteljne
  • LEŽIŠČA: max 35 oseb
  • RESTAVRACIJA: dva prostora, v prvi restavraciji do največ 30 oseb, druga restavracija (manjši zasebni prostor), ki je primeren tudi za poslovne sestanke ob kosilu/večerji, največ 14 oseb.
  • KULINARIČNE SPECIALITETE: Zgornjesavinjski želodec z namazom iz skute značilni poltrajni, soljeni in začinjeni Mohovt, Srnin carpaccio s staranim parmezanom prelito s sokom črnih tartufov in olivnim oljem, Domači žlinkrofi na način Chefa kuhinje, Hrustljavo pečen file postrvi s pomarančno melisino omako, sezonska solata, z mandeljni in maslen krompir z drobnjakom, Sončnica z italijanskim meringuem polnjena s svežim sadjem in prelivom pasijonke s  sladoledom in karameliziranim sladkorjem
  • KONFERENČNE MOŽNOSTI: do največ 30 oseb. V prostoru je HD projektor, magnetna tabla, zvočniki, flipchart s papirjem in pisali. Poleg tega so kuhinja in toaletni prostori. Seminarski prostor je v ločeni hiši, nasproti objekta. Coffee/tea break se lahko organizira tudi v sklopu hotela.
  • DODATNA PONUDBA: wifi (brezplačna uporaba), izposoja koles, transfer iz/do letališča, možnost dodatnih aktivnosti za team buildinge in drugo;
  • LOKACIJA: V centru kraja Ljubno ob Savinji, v Zgornji Savinjski dolini. Pot naprej vodi do znamenite Logarske doline.