Zgornja Savinjska Dolina

Kongresi, seminarji in konference

Organizirajte seminar, konferenco ali kongres v Savinjski dolini. Razveselite udeležence z izjemno umestitvijo v neokrnjeno naravo, tradicionalno okolje, gorski svet ali v urbani utrip Velenja.

Srečanja v naravi in mestu

Raznoliko okolje in kakovostna ponudba omogočata, da lahko izberete lokacijo, ki bo izpolnila vaše želje in pričakovanja udeležencev. Izkušeni gostitelji bodo z veseljem prišli nasproti.

1. Gorski resort Golte, Mozirje

Poslovna srečanja v krajinskem parku Golte so nekaj posebnega, saj boste z udeleženci uživali nad 1.400 m nadmorske višine. Hotel Golte**** je sodoben objekt, do katerega pripelje panoramska nihalka, možen je tudi dostop po razgledni cesti. Kongresna dvorana, ki je velika 130 m2 in sprejme do 120 udeležencev, se lahko razdeli v dve manjši enoti. Opremljena je s sodobno multimedijsko opremo (projektor, platno, ozvočenje, wi-fi). V hotelu Golte nudijo celostno storitev organizacije poslovnega dogodka, udobno nastanitev, pestro izbiro spremljajočih aktivnosti v slikovitem naravnem okolju in kakovostno kulinarično ponudbo. 

Doživetja in znamenitosti v bližini: Alpski vrt, Pot po Golteh, Mozirski gaj, kolesarske ture z e-kolesi, team building …

Več informacij ➜

2. Hotel Plesnik, Logarska dolina

Sanjska poslovna srečanja, odmaknjena od stresnega mestnega vrveža lahko doživite v čarobni Logarski dolini, eni najlepših evropskih dolin. V objemu neokrnjene narave, tik pod vznožjem najlepših vrhov Kamniško-Savinjskih Alp, organizirajte poslovno srečanje, izobraževanje, predstavitev ali manjšo konferenco. Poleg znamenitega Hotela Plesnik**** je Vila Palenk, v kateri je sodobno opremljene konfrenečne dvorane: 

  • konferenčna dvorana Brest (115 m2, do 100 oseb)
  • konferenčna dvorana Lipa (60 m2, do 40 oseb)
  • konferenčna dvorana Tisa (55 m2, do 40 oseb)
  • konferenčna dvorana Palenk (100 m2)
  • Alpska soba (70 m2).

Poslovno srečanje lahko nadgradite z izleti v naravo, različnimi programi za skupine in prijetnim druženjem ob odprtem ognjišču pred hotelom. Hotel Plesnik je večkratni prejemnik nagrade Kongresna zvezda (najboljši slovenski kongresni hoteli).

Doživetja in znamenitosti v bližini: slap Palenk, slap Rinka, etno-fletno igre, Solčavska panoramska cesta, lokostrelstvo

Več informacij ➜

3. Center Rinka, Solčava

V odmaknjeni alpski vasici Solčava, ki je odlično izhodišče za pobeg v Kamniško-Savinjske Alpe, leži Center Rinka, središče za turizem in trajnostni razvoj Solčavskega. Namenjen je razvoju podjetništva, umetniškemu ustvarjanju, medgeneracijskemu druženju in ohranjanju dediščine. Večnamenska dvorana za multimedijske predstavitve, predavanja, izobraževanja, seminarje, delavnice, gostujoče razstave ali manjše kulturne prireditve sprejme do xx oseb. Poleg dvorane je speljana zanimiva stalna razstava o življenju in naravi Solčavskega, v pritličju so razstavno prodajni prostor za lokalne izdelke, degustacijski, barski in otroški kotiček. 

Doživetja in znamenitosti v bližini: Logarska dolina, slap Rinka, Solčavska panoramska cesta

Več informacij ➜

4. Hotel Paka

5. Vila Bianca

6. Vila Mayer