Restavracija Haus

Pripravite si slasten steak na vulkanskem kamnu ali preprosto uživajte v 7-hodnem meniju. V restavraciji Haus vas bodo razvajali od glave do pet.

KONTAKT:
Haus restavracija
Rudarska 1
3320 Velenje
t: +386 03 898 07 00
m: +386 (0)41 440 165
e-pošta: rezervacije@haus.si

Steaki pripravljeni na vulkanskem kamnu.

Nova restavracija razveseljuje še tako zahtevne gurmane. Okusite preplet moderne in klasične kuhinje s poudarkom na mesnih jedeh. Na vulkanskem kamnu si lahko sami do želene stopnje pripravite različne steake in doživite popolno kulinarično izkušnjo. Vulkanski kamen je ogret na 400 stopinj. Izbirate lahko med Wagyu, Black Angus in Ribeye steakom. 

7-hodni meni

V restavraciji Haus razvajajo s slastnimi 7-hodnimi meniji, ki jih odlikujejo le najboljše, skrbno izbrane sestavine. Pripravijo tudi vegetarijanske in veganske jedi. Če ste bolj za klasičen, degustacijski meni lahko izbirate med 3, 4, 5 ali 7-hodnim menijem in se pustite razvajati v večurnem kulinaričnem okušanju.

Na jedilniku so tudi hladne in tople predjedi (izbor lokalnih sirov, hišni tatarski biftek …), juhe, glavne mesne jedi (tournedos rossini, prsa fazana, konfit kraškopoljca) in ribje jedi (hobotnica iz ponvice, file kovača).

Sorodne vsebine