Savinjska se predstavlja na sejmu CMT Stuttgart

CMT v Stuttgartu je prva velika sejemska prireditev za turizem in prosti čas v letu 2024 na nemškem tržišču. Velja za največji sejem na jugu Nemčije, z več kot 50 letno tradicijo in predstavlja enega najpomembnejših sejmov na tem tržišču.

Sejem poteka od 13. do 21. januarja. Tudi letos se bo na dogodku zvrstil cela vrsta mednarodnih, poslovnih srečanj celotne turistične industrije. Prvi, podaljšani konec tedna se bo v dvorani 9 odvijal v duhu kolesarjenja in pohodništva. V isti dvorani bo drugi konec tedna namenjen aktivnostim kot so: golf, wellness, križarjenje in smučanje.

Udeležba na sejmu je ena izmed aktivnosti, ki jih je Razvojna agencija SAŠA začrtala skupaj s Slovensko turistično organizacijo v Komunikacijskem načrtu za blažitev posledic poplav. Zgornjo Savinjsko dolino bosta na sejmu predstavljala Jure Kolenc (Kamp Menina), Sabina Ambrož (Kamp na Otoku) ter Miha & Nina Robnik (Dom planincev Logarska dolina). 

Tokrat se na sejmu predstavljamo skupaj z vodilno destinacijo Koroška, s katero smo skupaj pripravili animacijo z bogatimi nagradami turističnih ponudnikov iz obeh destinacij. 

Sorodne vsebine