Sveže doživetje

Termalni izviri v Topolšici imajo drugačno moč kot živahen tok Savinje v Alpah. Razvajajte se z zdravilno vodo v bazenih in wellness centru Zala. Razvajanje še bolje deluje, če si ga pošteno zaslužimo. Na ekološki turistični kmetiji v okolici Šoštanja poprimemo za delo, da začutimo vsakdanji utrip in domačnost podeželja. Po pristni izkušnji se potopimo v termalne bazene z razgledom na gozdove. Kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, vre izvirska voda na površje že več kot pol tisočletja. Prepustite se ji!

Ekološka kmetija

Iz Term Topolšica se odpeljemo do Ekološke kmetije Potočnik Poprask nad Šoštanjem. Čaka nas edinstvena izkušnja podeželskega vsakdana. Najprej se spoznamo z gospodarjem kmetije in njegovo družino. Sprehodimo se skozi zeliščni vrt in sadovnjak s 160 drevesi. 

Preizkus 

V opravi kmetovalca se preizkusimo v vsakdanjih opravilih. Vživimo se v kožo pridelovalcev in živinorejcev, ki morajo sodelovati z naravo. Ob delu se misli sprostijo, vonj domačnosti pa nariše nasmeh na lica. Na kmetiji pripravimo tudi okusno malico iz domačih dobrot.

Terme Topolšica

Po izkušnji življenja na kmetiji se prijetno utrujeni vrnemo v Terme Topolšica, kjer termalna voda že več kot 500 let naravno sprošča in zdravi. Privoščimo si zasluženo razvajanje v zeliščnih savnah, kjer se dokončno odklopimo od stresnega vsakdana. Po umiritvi telesa in duha nazdravimo z napitkom iz lokalnih zelišč.

Informacije in rezervacije – Sveža izkušnja

TERME TOPOLŠICA
Topolšica 77, 3326 Topolšica
t:+386 3 896 31 00
e: info@terme-topolsica.si

Sorodne vsebine