Teambuildingi, motivacijska srečanja in doživetja za skupine

Daleč stran od mestnega vrveža, med zelenimi gozdovi in mogočnimi vrhovi Kamniško-Savinjskih Alp, na živahnih brzicah Savinje in v ustvarjalnem okolju podeželjske tradicije lahko v gostiteljstvu prijaznih in izkušenih ponudnikov pripravite nepozabno srečanje za vaše prijatelje, partnerje ali zaposlene.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.

I Accept

 V sodelovanju je moč

Ponudniki Savinjske pripravljajo različne programe za motivacijo, nagrajevanje in krepitev vezi med zaposlenimi. Doživetja, ki bodo nadgradila kakovost organizacijske kulture, prispevala k boljši komunikaciji, inovativnosti  in odnosom v vašem društvu, skupnosti ali podjetju. Doživetja so tudi odlična ideja za zabavno druženje s prijatelji. Izberite motivacijsko srečanje, teambuilding ali nagradni izlet, ki vam bo pisan na kožo.

Priporočamo:

1. Etno fletno igre z lokalnim pridihom Savinjske doline

Naredite si poseben dan. Nasmejite se ob svetu nekdanjih pastirskih in domiselnih iger, povezanih z naravo. Pridite na etno-fletno igre, spoznajte savinjske zgodbe in obarvajte dan z neizmerno lepo savinjsko naravo. Igrivo, sproščujoče in poučno! Zgodbe ob ognju, interaktivne predstave in doživljajska vodenja za pristen stik z naravo so primerne za vse generacije. 

2. Vodna doživetja, rafting in kajak na Savinji

Zdaj je čas za brzice zelene Savinje. Športne agencije pripravljajo posebne programe za skupine, ob katerih ne bo manjkalo smeha in timskega duha. Ne glede na vreme, boste krepili vaše vezi s prijatelji ali sodelavci. Povprašajte za vašim željam prilagojeno ponudbo!

3. Motivacijske igre brez meja

Igrivo druženje, ob katerem boste krepili tekmovalnost in skupinske vezi, vas bo nasmejalo do solz in vrnilo v otroštvo. Poleg kančka spretnosti potrebujete le še dobro voljo in zabaven dan je zagotovljen. 

4. Doživetja na turističnih kmetijah in kuharske delavnice

Privoščite si druženje in razvajanje brbončic daleč stran od ponorelega sveta. Okusna domača kulinarika in gostoljubnost turističnih kmetij v Savinjski vas ne bo razočarala. Povprašajte tudi za za delavnice priprave domačih dobrot, ki jih pripravljajo na nekaterih turističnih kmetijah. 

5. Z e-kolesi na degustacijo vrhunskih vin v Šmartno ob Paki

Najprej nekaj rekreacije z e-kolesi na sončnih gričih Šmartnega ob Paki, nato pa zaslužen pobeg v zavetje vinogradov, iz katerih prihaja odlično vino. Druženje v zidanicah in degustacija vin sta odlična ideja za skupinski izlet. Dobra volja, nova znanja o vinih in zadovoljne brbončice so zagotovljeni.

6.  Zimske igre na Golteh, smučarska tekmovanja 

Organizirajte zabavno športno druženje za vašo skupino in ogrejte razpoloženje v zimskih dneh. Ste kdaj razmišljali, da bi se s sodelavci ali prijatelji pomerili na smučarski strmini? Čisto pravo smučarsko tekmovanje je odličen dogodek za zaključene skupine.

Sorodne vsebine

  • Savinjska “Od kamnov do zvezd” – po stranpoteh celjskih grofov

    Doživite Savinjsko skozi butično raziskovanje velike zgodbe, ki nas od […]

  • Bushcraft Savinjska – preživetje v naravi

    Stopite v prvinsko divjino Krajinskega parka Golte in se potopite […]

  • Kongresi, seminarji in konference

    Organizirajte seminar, konferenco ali kongres v Savinjski dolini. Razveselite udeležence […]