Zgornja Savinjska Dolina

Terme Topolšica

Termalni resort v osrčju narave, z osebnim pristopom in pestro ponudbo dogodivščin.

KONTAKT

Naravno zdravilišče Terme Topolšica d.d.
Topolšica 77
3326 Topolšica
t: 00386 (0)3 896 31 00
e-pošta: info@terme-topolsica.si

Obišči spletne strani➜

 

OPIS NASTANITVE

Terme  Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, ki zdravi sama po sebi.

Terme Topolšica so sodoben termalno-turistični kompleks z zavidljivo tradicijo zdravljenja, ki v goste privablja številne obiskovalce. Slednji tu najdejo tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Odlikuje jih visokokakovostna hotelska in gostinska ponudba, bogata s številnimi spremljevalnimi dejavnostmi, gostoljubjem in osebnim pristopom.

PONUDBA

  • SOBE: 182 (174 dvoposteljnih z možnostjo dodatnega ležišča, 6 troposteljnih in 2 suiti), 27 družinskih apartmajev (16 malih družinskih apartmajev 2+2 in 11 velikih družinskih apartmajev 5+1).
  • LEŽIŠČA: 374 v hotelu in 130 v družinskih apartmajih
  • RESTAVRACIJA: penzionska restavracija (zajtrk, večerja) in a la carte restavracija z možnostjo dnevnih kosil
  • KULINARIČNE SPECIALITETE: bogata ponudba jedi lokalnega porekla, pripravljena iz sestavin lokalnih ponudnikov
  • KONFERENČNE MOŽNOSTI: 3 konferenčne dvorane z vso multimedijsko opremo, bogata ponudba kongresnih kosil in coffee break-ov, team-building programi (športni, gourmet, wellness) in preventivni zdravstveni pregledi za zaposlene (managerski program hrbtenica in srčno-žilni), organizacija dogodkov po meri in željah naročnika
  • DODATNA PONUDBA: brezplačen wi-fi, brezplačno parkiranje, notranji in zunanji vodni park, animacija za otroke in odrasle, wellness center (svet savn, zasebni wellness, masaže in lepotni tretmaji), izposoja električnih koles, vodeni ogledi znamenitosti za skupine
  • LOKACIJA: termalni resort v osrčju narave z dolgotrajno zdraviliško tradicijo in sodobno turistično ponudbo, 25 km oddaljen od avtoceste, 80 km od Ljubljane in 85 km od letališča Jožeta Pučnika.