Orodja dostopnosti

Zgornja Savinjska Dolina

Terme Topolšica

Termalni resort v osrčju narave, z osebnim pristopom in pestro ponudbo dogodivščin.

KONTAKT

Naravno zdravilišče Terme Topolšica d.d.
Topolšica 77
3326 Topolšica
t: 00386 (0)3 896 31 00
e: info@terme-topolsica.si

Obišči spletne strani➜

Dobrodošli v centru sprostitve in zdravja

Terme  Topolšica so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi je danost narave, ki zdravi sama po sebi.

Z zavidljivo tradicijo zdravljenja in široko paleto spremljajočih storitev so Terme Topolšica sodoben termalno-turistični kompleks, ki privablja najrazličnejše obiskovalce. Slednji pri nas najdejo tisto, kar potrebujeta duša in telo sodobnega človeka. Z visokokakovostno hotelsko in gostinsko ponudbo, številnimi spremljevalnimi dejavnostmi in osebnim pristopom zadovoljijo še tako zahtevnega gosta.

Hotel Vesna***

Udobno namestitev je zagotovljena v dvoposteljnih sobah hotela Vesna***. Prostorne ter lepo urejene in opremljene sobe hotela omogočajo prijetno bivanje s čudovitim razgledom na park ali bazene. 

Družinski apartmaji****

Družinski apartmaji Terme Topolšica z udobjem štirih zvezdic so oddaljeni manj kot 5 minut hoje od hotela. Hišice na obronku mirnega gozda nudijo čudovit razgled, katerega lahko občudujete s terase ali balkona.

Bazeni in razvajanje

Termalna doživetja so vam v Termah Topolšica na voljo vsak dan. Notranje in zunanje vodne površine nudijo številna razvajanja v zdravilni termalni vodi, sončnih žarkih in bogati gostinski ponudbi. Skozi vse leto obratuje notranje-zunanji bazenski kompleks, ki obsega pololimpijski bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena s tlakovano teraso in čudovitim pogledom na park. Notranje-zunanji bazenski kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe, whirlpoole in prave rimske kopeli.

Wellness

Na voljo vam je tudi pester izbor masaž in negovalnih programov. Za krepitev zdravja z naravnimi metodami vam priporočamo razvajanje s klasičnimi masažami, terapevtske masaže vam pomagajo do hitre regeneracije in dobrega počutja, aroma masaže pa vas s pomočjo sproščujočih naravnih vonjev pripravijo na nove izzive. Z veseljem vam bomo svetovali o izbiri primernega tretmaja ter ga prilagodili vašim pričakovanjem. Da bo vaše počutje odlično in da boste na oddihu in tudi po njem še posebej žareli, bodo poskrbele terapevtke s svojimi blagodejnimi rokami. Izbirate lahko med izbranimi negami obraza, rok in nog ali pa si privoščite še depilacijo.

Kulinarika

Odlična kulinarika, ki jo odlikujejo sestavine lokalnega porekla, bo razvajala vaš izbrani okus in vas navdala s prijetnimi občutki. V bogatih samopostrežnih zajtrkih, kosilih in večerjah lahko uživate v udobju hotelske restavracije. Za manjše prigrizke, sladke pregrehe in kozarček najljubše pijače poskrbijo v kavarni s prostorno teraso.

Poslovni turizem

Pri izvedbi poslovnih dogodkov Terme Topolšica vodi celovit in kakovosten pristop, ki nam omogoča, da za vas ustvarimo edinstveno zgodbo, ki bo vam, vašim zaposlenim in vašim poslovnim partnerjem vselej ostala v dobrem spominu. Prav vsak dogodek, ki ga izvajajo je edinstven, pripravljen po meri naročnika in ima svoj lasten značaj. Zaupajte odgovornim svoje želje in se prepustite zdravilni termalni vodi, čudoviti naravi ter osebnemu pristopu zaposlenih.

PONUDBA

  • SOBE: 88 (dvoposteljne sobe imajo možnost dveh dodatnih ležišč), 10 družinskih apartmajev (7 malih družinskih apartmajev 2+2 in 3 veliki družinski apartmaji 5+1).
  • LEŽIŠČA: 352 v hotelu in 46 v družinskih apartmajih
  • RESTAVRACIJA: hotelska penzionska restavracija (zajtrk, kosilo, večerja)
  • KAVARNA: a la carte ponudba izbranih jedi in prigrizkov, slaščičarna, ob petkih in sobotah večerna zabava z živo glasbo
  • KULINARIČNE SPECIALITETE: bogata ponudba jedi lokalnega porekla, pripravljena iz sestavin lokalnih ponudnikov
  • POSLOVNI TURIZEM: 3 konferenčne dvorane z vso multimedijsko opremo, bogata ponudba kongresnih kosil in coffee break-ov, teambuilding programi in preventivni medicinski programi za podjetja, organizacija dogodkov po meri in željah naročnika
  • DODATNA PONUDBA: brezplačen wi-fi, brezplačno parkiranje, wellness storitve (savne, masaže, nega telesa), ogledi bližnjih znamenitosti (Velenjski grad, Muzej usnjarstva na Slovenskem, Hiša mineralov, Vila Bianca, Jama Pekel, Mozirski gaj)
  • LOKACIJA: termalni resort v osrčju narave z dolgotrajno zdraviliško tradicijo in sodobno turistično ponudbo, 25 km oddaljen od avtoceste, 80 km od Ljubljane in 85 km od letališča Jožeta Pučnika.