Turistična kmetija Apat

Ali želite pobegniti od ponorelega sveta v naravo, pojesti dobro domačo hrano, ali se sprostiti v prostorih za razvajanje? Potem smo pravi naslov za vas.

KONTAKT

TURISTIČNA KMETIJA APAT
Gaberke 214, 3325 Šoštanj
t: 00386 (0)3 891 33 39
m: 00386 (0)41 776 228
e-pošta: turizemapat@gmail.com
turizemapat.wordpress.com

OPIS NASTANITVE

Kosila in večerje za zaključene družbe (manjša soba sprejme do 20 ljudi, večja do 60), pogostitve (zajtrki, malice, narezki, obisk kleti … ), najem apartmajev (dva apartmaja s kuhinjo in dve ločeni sobi s skupnim družabnim prostorom s kuhinjo), najem prostorov za razvajanje (finska, infrardeča savna in masažni bazen).

 PONUDBA

 • SOBE: dva apartmaja s kuhinjo in dve ločeni sobi s skupnim družabnim prostorom in kuhinjo
 • LEŽIŠČA: 12
 • RESTAVRACIJA: manjša soba do 20 ljudi, večja soba do 60
 • KULINARIČNE SPECIALITETE: Zajtrk vsebuje domač kruh iz krušne peči, domače marmelade, pašteto, zaseko, jajce pripravljene na različne načine, domače koruzne ali ajdove žgance z belo kavo in še kaj. Za kosila in večerje lahko gostje izbirajo med domačo govejo juho z domačimi rezanci, gobovo juho z jurčki, odlično česnovo ali pa zelenjavno juho. Pražen krompir, kuhan hren, govedina, svinjska pečenka in telečji zrezki v rožmarinovi omaki so le drobec v kulinarični ponudbi domače kuhinje in gostiteljev, ki se z veseljem posvetijo vsakemu gostu. Na mizi se najdejo tudi solate različnih vrst iz domačega vrta. Pripravijo tudi štruklje, zelenjavo in poskrbijo za vegetariance, vegane in goste, ki imajo kakršne koli posebne želje. Za posladek ponudijo razne palačinke, odličen jabolčni zavitek, potratno potico ter ostale potice z različnimi nadevi. Nepozabni so »Nadini rogljički«, ki so poleg suhomesnatih izdekov in domače zaseke prava hišna specialiteta.
 • KONFERENČNE MOŽNOSTI: možnost najema prostorov
 • DODATNA PONUDBA: Parkirno mesto, igrala za otroke, ogled hleva v spremstvu domačih, uporaba športnih rekvizitov (balinišce, ping pong, badminton, slackline, igre z žogo,…), Wi-fi Internet (v primeru, da ne morete prekiniti stika s civilizacijo)
 • LOKACIJA: Gaberke 214, 3325 Šoštanj

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika zasebnosti.
I Accept

Sorodne vsebine

 • Butični Kamp na Otoku

  Prvi butični kamp in edini kamp v Sloveniji, ki se […]

 • Odprtje kopalne sezone in Skok v poletje na Velenjski plaži (22. 6. 2024)

  Poletni meseci so kot nalašč za obisk Velenjskega jezera in […]

 • Apartma Tlaka

  Udobno bivanje na podeželju v dobro opremljenem apartmaju za skupine […]